Kies voor de robuuste en natuurlijke uitstraling van een beton hout schutting en bestel uw betonpalen voordelig bij Budgettuinhout!   

Voor een stijlvolle inrichting van uw tuin is de aanleg van een beton hout schutting een goed idee. De combinatie van rotsachtige structuren en een door u gekozen houttint heeft een natuurlijk effect. Een beton hout schutting is opgebouwd uit betonpalen die een of meerdere houten tuinschermen op hun plek houden. Het resultaat is een zeer stevige constructie waarmee u zichzelf uit de wind houdt. In het assortiment van Budgettuinhout vindt u zowel betonpalen en hoekpalen als onderplaten voor extra versteviging. 

Beton hout schutting prijs

Als u voordelig uw tuin wilt afschermen, heeft u met een beton hout schutting prijs geschoten. De materialen zijn stevig, gaan lang mee en zijn praktisch in gebruik. Zo kunt u kiezen voor een tuinhekpaal die het plaatsen van een tuinhekje vergemakkelijkt. Om uw beton hout schutting tot in de puntjes af te werken kunt u gebruik maken van onze afdekplaten of een afdekpet. Bij Budgettuinhout zakt de beton hout schutting prijs naarmate u meer bestelt. Wij hanteren scherpe prijzen en gunstige staffelkortingen.

Beton hout schutting kopen       

U kunt het hele ontwerp van uw tuinafrastering van tevoren compleet op papier zetten als u kiest voor een beton hout schutting kopen in onze webwinkel. Alle afmetingen en specificaties worden nauwkeurig aangegeven, zodat u alles uit kunt rekenen. Zo hebben wij schuttingen in verschillende afmetingen en ook bijpassende houten tuindeuren. Als u bestelt bij Budgettuinhout kunt u rekenen op een snelle verzending.