Voor het creëren van een solide schutting zijn betonnen schuttingpalen met doorlopende sponningen een ideale oplossing. Deze wordt op die manier stevig verankerd en is daarmee bestand tegen weer en wind. U heeft bij Budgettuinhout een ruime keuze betonnen schuttingpalen in betongrijs/wit of in stijlvol antraciet design. De bovenkant van deze robuuste palen kunt u mooi afwerken met onze afdekpetten. Betonnen onderplaten vormen een stevige basis waarmee u de betonnen schuttingpalen stevig verbindt.

Betonnen schuttingpalen met sleuf

Een complete schutting plaatsen was nog nooit zo eenvoudig dankzij de betonnen schuttingpalen met sleuf. U kunt met het grootste gemak schuttingplanken of houten tuinschermen tussen de sleuven vastzetten. De contrastwerking tussen de betonnen en de houten elementen zorgt voor een mooi optisch en natuurlijk resultaat. Betonnen schuttingpalen met sleuf zijn eenvoudig in gebruik en voordelig te bestellen bij Budgettuinhout!

Betonnen schuttingpalen plaatsen  

Om een stevige schutting te bouwen is betonnen schuttingpalen plaatsen een belangrijke eerste stap. De palen kunt u onderling verbinden met een basis van betonnen onderplaten. Deze vormen de stevige basis waarop u uw houten tuinschermen kunnen rusten. Voor extra versteviging kunt u het geheel aan de bovenkant met een verbindingsbalk afsluiten. Als u uw complete tuin wilt omheinen, kunt u bij Budgettuinhout ook houten tuindeuren bestellen voor een bijpassende entree.