Met de betonpalen van Budgettuinhout.nl legt u een stevig fundament  voor een schutting. Verkrijgbaar in wit, grijs of antraciet!

Een schutting staat pas echt stevig met de ondersteuning van een betonpaal. Daarnaast heeft deze een mooie robuuste vormgeving, waartegen een houten omheining prachtig afsteekt. Op een betonpaal van Budgettuinhout kunt u naadloos een houten tuinscherm aansluiten. Onze betonpalen zijn verkrijgbaar met diamantkop of een fraaie halfronde kop. Ook kunt u in onze webwinkel kiezen uit verschillende kleuren, zoals wit, grijs, bruin of antraciet. Een bijpassende betonpaal voor uw schutting uitzoeken is uiterst eenvoudig, want deze kan geleverd worden in verschillende lengtematen, zoals 180, 250 of 278 cm.

Betonpaal schutting

Als u uw tuin wilt afbakenen is een goede afwerking met voor elke functie de juiste betonpaal schutting belangrijk. Als u een rechte hoek wilt aanleggen is een hoekbetonpaal praktisch in gebruik. Daarmee kunt u nauwkeurig bepalen in welke richting u verder werkt. Ook raden wij u aan alvast te anticiperen op toekomstige plannen voor de inrichting van uw tuin. Wellicht wilt u ’s zomers laat buiten kunnen zitten met de juiste tuinverlichting. Deze kunt u moeiteloos aansluiten als u gebruik maakt van een betonpaal schutting die een mogelijkheid biedt voor het aanleggen van een kabeldoorvoer. Voor een multifunctionele betonpaal schutting bent u bij Budgettuinhout aan het juiste adres!

Betonpaal antraciet

Er zijn vele mogelijkheden om uw tuin met mooi eigentijds design te beschutten. Neem bijvoorbeeld de betonpaal antraciet met een ingetogen luxe uitstraling. Deze kunt u prachtig combineren met bijvoorbeeld een zwart geverfd houten tuinscherm uit ons assortiment. Bovendien hebben wij ook tuinschermen die in mooie transparante vlakken zijn verdeeld. Een betonpaal antraciet bestelt u bij Budgettuinhout voordelig voor een scherpe prijs. Wij zorgen voor een snelle levering van uw bestelling, zodat uw klus snel geklaard is!