Eenvoudig te monteren

Wilt u heel gemakkelijk en snel een hoogwaardig terras of vlonder in uw tuin aanleggen? Kies dan voor de eenvoudig te monteren vlonderplanken composiet! Deze vlonderplanken zijn vervaardigd uit composiet. Dit is een hoogwaardig alternatief op tropische hardhout en bestaat uit houtvezels. Hierdoor hebben de vlonderplanken een natuurlijke uitstraling! De voordelen van vlonderplanken composiet zijn onder meer dat de planken absoluut kleurvast en stabiel zijn. Hierdoor trekken en krimpen de planken minder dan houten vlonderplanken. Ook kunnen vlonderplanken composiet een hogere piekbelasting weerstaan een hebben deze een hogere stabiliteit wanneer het onder spanning komt te staan. Hierdoor breken vlonderplanken composiet minder snel! Bekijk ons complete assortiment direct online.

Vlonderplanken composiet antraciet

In ons assortiment zijn de vlonderplanken in diverse kleuren verkrijgbaar. Zo heeft u de keuze uit vlonderplanken composiet antraciet, oud grijs, naturel, coffee en redwood. Tevens zijn de planken te bestellen in een smalle en brede variant, afhankelijk van de grootte van uw aan te leggen terras. De vlonderplanken composiet antraciet en alle andere verkrijgbare kleuren zijn door- en door gekleurd, waardoor de kleur gegarandeerd behouden blijft ondanks de weersinvloeden! De onderzijde van de planken zijn glad geschuurd zodat deze gemakkelijk en stabiel kunnen worden gelegd. De boven zijde beschikt over grof reliëf voor een natuurlijke uitstraling. Tevens vindt u bij ons composiet eindkappen, hoekplinten, vlonderliggers en verstelbare vloerdragers in bijpassende kleuren voor het gemakkelijk en snel aanleggen van uw composieten terras!

Vlonderplanken composiet leggen

U kunt zelf heel snel een composieten terras aanleggen in uw tuin. Er zijn een aantal punten waar u van te voren rekening mee dient te houden, om zo lang mogelijk van uw terras te kunnen genieten! Vlonderplanken composiet leggen is heel eenvoudig wanneer u de volgende tips opvolgt:

  • Afstand tussen de onderliggers 30 cm hart-op-hart
  • Clips aan beide zijden van de vlonderplanken op gelijke hoogte bevestigen
  • Gebruik eindkap of hoekplint om vollopen met water tegen te gaan
  • Premium composiet kan een krimp en uitzetting hebben van wel 5% in lengte en breedte
  • U dient daarom altijd minimaal 0,5 cm ruimte tussen de vlonderdelen aan te houden
  • Houdt u minimaal 2 cm tussen de vlonderdelen als er kops doorgelegd moet worden
  • U dient minimaal 2% afschot aan te houden
  • De onderliggers van Premium composiet vlonder dienen middels slagpluggen aan een onderliggers stevig fundament ( zoals stenen ) vastgemaakt te worden

Vlonderplanken composiet leggen doet u zelf heel gemakkelijk en snel. Bestel vandaag nog de benodigdheden online bij Budgettuinhout, en profiteer van onze scherpe prijzen en razendsnelle levering! Voor hoogwaardig tuinhout bent u bij ons aan het juiste adres.