✓ Gebruikt & Geborsteld

✓ Gesorteerd op kwaliteit

✓ Schone en droge steigerplanken

✓ 1 t/m 3 meter

Met geborsteld steigerhout bent u verzekerd van unieke planken! Door middel van schuurpapier en kunststof vezels worden ze geborsteld, waardoor de structuur van het hout heel mooi naar voren komt. Het resultaat; een droge, strakke en schone plank, vrij van splinters!


Gedroogd en gesorteerd op kwaliteit

Geborstelde steigerplanken kunt u zien als gebruikt hout, dat extra bewerkt is. Na binnenkomst worden ze stuk voor stuk uitgezocht op kwaliteit. Vervolgens worden ze vrijgemaakt van krammetjes en bandjes, schoongemaakt en eventueel nog extra gedroogd. Daarna worden ze in een speciale machine bewerkt. Hierin wordt de bovenste laag geborsteld en schoongemaakt, waardoor de structuur van het hout goed naar voren komt. Hierdoor is de plank strak, schoon en droog. Bovendien zijn ze stuk voor stuk uniek, geen plank is hetzelfde! Wat de charme van dit hout juist benadrukt.


Gebruikte én geborstelde steigerplanken

Ze kunnen enkelzijdig, maar ook dubbelzijdig worden bewerkt. Is maar één kant van de planken zichtbaar? Dan is enkelzijdig borstelen voldoende. Wilt u er meubels van maken? Daar is dit product heel geschikt voor. Dan raden wij aan om beide kanten te laten borstelen. Aan u de keuze! Let op; de bovenkanten worden bewerkt, de zijkanten (dunne kanten) niet. Deze zijn circa 3,2 centimeter dik.


Zoekt u liever zelf steigerplanken uit?

Wilt u graag een specifieke, lichte of donkere kleur? Kom langs en zoek zelf de mooiste planken uit! In onze werkplaats kunt u het gebruikte hout uitzoeken en één van onze medewerkers borstelt ze voor u. Wij zijn gevestigd aan de Europaweg 10 in Hoogeveen. Voor vragen kunt u ons bellen op 0527-820086. Of mail uw (aan)vraag naar info@budgettuinhout.nl. Wij zien uw bestelling graag tegemoet!