Lariks balken

Bent u op zoek naar duurzame tuinhouten balken? Kies dan voor onze Douglas / Lariks balken! Douglas hout is afkomstig uit goed beheerde bossen en is één van de meest duurzame naaldhoutsoorten dat er bestaat. Het voordeel van de Lariks balken, is dat deze een uitstraling hebben en beschikken over een prachtige structuur en dieprode kleur. De Lariks balken zijn gemaakt van een houtsoort met duurzaamheidsklasse 3-4 en wordt voor diverse toepassingen gebruikt. Zo kunt u Lariks balken onder andere gebruiken als bouwhout, voor het maken van constructies en gevelbetimmering. De Douglas Lariks balken hebben een stoere uitstraling door de grove nerf, waardoor u uw betimmering een robuuste uitstraling geeft!

Lariks balken 12x12

In ons assortiment vindt u Lariks balken in verschillende soorten, lengtes en afmetingen, waaronder Lariks liggers, Lariks palen en de vierkante Lariks balken 12x12. Deze balken zijn bij uitstek geschikt voor het bouwen van overkappingen, tuinhuizen en priëlen. Ook zijn de Lariks balken 12 x 12 uitermate geschikt voor het plaatsen van schuttingen en poorten in uw tuin. Door de gunstige fysieke eigenschappen wordt rotting van het hout tegengegaan. Voor een naaldhoutsoort is Lariks/Douglas vrij zwaar en watervast. Net als hardhout vergrijst Lariks/Douglas op den duur en krijgt het een verweerde uitstraling

Lariks balken winkel

In onze Lariks balken winkel kunt u Douglas Lariks hout kopen in diverse varianten. Doordat Douglas een harshoudende houtsoort is, kan het kernhout kleurvariaties vertonen van geelbruin, rozeachtig tot roodachtig bruin. Hierdoor haalt u gegarandeerd unieke Lariks balken in huis! Wat u ook wilt plaatsen of bouwen in uw tuin, met Lariks balken maakt u altijd iets eigentijds. In onze Lariks balken winkel kunt u voordelig online Lariks/Douglas hout kopen, waarbij u standaard profiteert van een razendsnelle levering! Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met onze vakkundige klantenservice. Zij staan u graag te woord!