Douglas hout is een houtsoort dat voor binnen en buiten kan worden gebruikt en is het hardste naaldhoutsoort dat in Europa te vinden is. 

Wanneer u een schutting, tuinhuis, berging of aanbouw wilt maken van hoogwaardig tuinhouten planken, zijn deze Lariks planken een uitstekende keuze! De planken zijn gemaakt van het populaire Lariks Douglas hout. Dit is een houtsoort dat zowel voor binnen als buiten toepassingen gebruikt kan worden. Lariks Douglas hout is zo populair vanwege de warme uitstraling, de mooiste structuur en de prachtige kenmerkende dieprode kleur. Deze Lariks planken zijn daardoor absoluut een genot voor het oog! Naast de mooie uitstraling zijn de Lariks planken ook nog eens gemaakt van het hardste naaldhoutsoort dat in Europa te vinden is, waardoor de planken bij uitstek geschikt zijn voor het bouwen van overkappingen, tuinhuizen en prielen. De mogelijkheden met Lariks planken zijn eindeloos!

Lariks planken geschaafd

Doordat de lariks planken geschaafd zijn, hebben deze een moderne, gladde en luxe uitstraling. Vanwege de professionele droging zijn de sterke kenmerken van het A kwaliteit Lariks hout bewaard gebleven. Ook wordt scheurvorming in de planken voorkomen, doordat de Lariks planken geschaafd en kernvrij gezaagd zijn. Alle Lariks planken uit ons assortiment zijn voorzien van het PEFC keurmerk, waardoor u zeker weet dat u de beste kwaliteit tuinhout in huis haalt dat is gemaakt van hout uit duurzaam beheerde bossen! Maak uw eigen houten tuinmeubelen, houten schutting of prachtige houten poort met de A kwaliteit Lariks planken. Tevens vindt u in ons assortiment Lariks balken voor een solide en vaste constructies.

Lariks planken online

In onze webwinkel kunt u Lariks planken online bestellen in de juiste maat. Zo vindt u bij ons onder meer diverse Lariks kantplanken, potdekselplanken en schuttingsplanken in verschillende lengtes, breedtes en diktes. Voor elke klus de juiste Lariks planken online bij Budgettuinhout! Ook kunt u bij ons terecht voor terrasplanken en schaaldelen voor de afwerking van uw tuinbouwproject. Wanneer u vandaag nog Lariks planken online bestelt, profiteert u van onze scherpe prijzen en razendsnelle levering. Want wij zijn niet voor niets specialist op het gebied van hoogwaardig tuinhout!