Over Budget Tuinhout

Budgettuinhout.nl nieuw in Emmeloord.

Max Trade B.V. is in 2002 begonnen met de verkoop van steigerplanken via de website Steigerplank.com. In de afgelopen jaren is Steigerplank.com uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende leveranciers in Nederland. Leveringen vinden plaats door heel Nederland.

In 2008 is het assortiment uitgebreid met openhaardhout, via de websites Beteropenhaardhout.nl en Budgethaardhout.nl. Via deze websites is het voor zowel particulieren als bedrijven eenvoudig om haardhout te bestellen. Het openhaardhout wordt gratis thuisbezorgd. Dit gebeurd alleen op afspraak en in samenspraak met de klant.

Sinds mei 2010 is de vestiging in Emmeloord geopend. Hier vindt u naast steigerplanken en openhaardhout ook tuinhout. Onder andere tuinkasten, speeltoestellen, schuttingen, planken en palen. U kunt deze producten bij u thuis laten bezorgen. Wilt u ze liever komen afhalen, kan dat ook. Per21 december 2015 zijn wij verhuisd naar Hoogeveen en bent u hier in de gelegenheid om de producten af te halen.

Sterke kracht van Max Trade B.V. is de klantvriendelijkheid en de service die geboden wordt. Daarnaast onderscheiden wij ons, door ons ruime assortiment met hoogwaardige producten.