Voor een trendy afwerking

Geef uw steigerhouten meubels of objecten in de tuin een trendy afwerking met onze speciale steigerhoutbeits! Steigerhoutbeits, ook wel steigerbeits genoemd, geeft al uw steigerhouten meubels een eigentijdse uitstraling. Door de steigerhoutbeits krijgt het hout de charme van doorleefd hout, zoals het geval is bij oude steigerplanken en wat het steigerhout juist zo robuust en populair maakt! Door de transparante werking van de steigerhoutbeits blijft de natuurlijk houtstructuur zichtbaar. Voor welke kleur kiest u?

Steigerhoutbeits white wash

In onze webwinkel vindt u steigerhoutbeits in verschillende kleuren, waaronder de steigerhoutbeits white wash, grey wash, antraciet wash, black wash, cement grijs wash en old grey wash. Steigerhoutbeits kan worden toegepast op elke houtsoort en is geschikt voor zowel binnen- als buitenhuis. Binnen kunt u het hout een oud en doorleeft karakter geven, terwijl buiten ook de nadruk ligt op duurzaamheid en het vochtwerende aspect. Wanneer u van plan bent om het steigerhout in de tuin te gebruiken adviseren wij om de steigerplanken te beschermen tegen weer en wind en de levensduur te verlengen door het gebruik van een steigerhoutbeits white wash of een andere kleur.

Steigerhoutbeits grey wash

Het verbruik van de steigerhoutbeits grey wash en de andere washings is ongeveer 10 tot 12 vierkante meter per liter per laag, waarbij u zelf de ‘vintage’ uitstraling kunt bepalen. Naast een mooie functie biedt steigerhoutbeits grey wash een extra beschermlaag. Wilt u zelf niet beitsen maar wel genieten van mooie behandelde steigerhouteplanken? Kies dan voor de behandelde steigerplanken die vakkundig zijn behandeld door onze vakmensen. Voor de laagste prijs vindt u steigerhoutbeits grey wash en andere mooie retro kleuren online bij Budgettuinhout. Snelle levering gegarandeerd!