Maak met deze planken uw eigen terras of vlonder.

Maak uw eigen terras of vlonder met de hoogwaardige terrasplanken van Budgettuinhout! De terrasplanken, ook wel vlonderplanken genoemd, zijn in verschillende houtsoorten en kleuren verkrijgbaar. Door de veelzijdige eigenschappen van het hout kunt u de terrasplanken en vlonderplanken voor verschillende doeleinden gebruiken. Of u nu een terras onder uw veranda wilt plaatsen, een houten overkapping wilt bouwen of een steiger aan het water, het kan allemaal met de duurzame terrasplanken uit ons assortiment! Kies de juiste houtsoort en afmetingen en u bent klaar om te beginnen.

Terrasplanken hout

Het assortiment vlonderplanken en terrasplanken hout bestaat uit 21 en 25 mm hardhout, 28 mm geïmpregneerd grenen, 28 mm Lariks Douglas hout en 21 mm composiet. Composiet is gemaakt van houtvezels en is een hoogwaardig alternatief op tropisch hardhout. Het grote voordeel om composiet te gebruiken in plaats van terrasplanken hout, is dat deze planken 100% recyclebaar zijn doordat ze een samenstelling hebben van 60% hout en 40% kunststof. Bij ons vindt u vlonderplanken composiet in heel veel verschillende kleuren en maten! Ook kunt u in plaats van terrasplanken hout, houten tuintegels gebruiken voor een uniek en speels effect op uw terras!

Terrasplanken hardhout

Naast grenen, vuren en Lariks Douglas hout kunt u ook kiezen voor terrasplanken hardhout. Deze zijn kunstmatig gedroogd en verkrijgbaar in verschillende breedtes, diktes en lengtes. Deze terrasplanken hardhout zijn afkomstig uit duurzaam beheerde bosgebieden en zijn voorzien van de kenmerkende roodbruine kleur. Door het duurzame karakter van het hardhout zijn deze terrasplanken goed bestand tegen schimmels en insectenaantasting. Hierdoor kunt u er jarenlang plezier van beleven. Wilt u één dezer dagen nog een terras maken? Bestel dan vandaag nog de terrasplanken online bij Budgettuinhout en de terrasplanken zullen binnen enkele dagen nog bezorgd worden.