Tuinpaal

Bent u op zoek naar een stevige tuinpaal die jarenlang meegaat? Bij Budgettuinhout vindt u een ruim assortiment aan tuinpalen. Zo vindt u onder meer grenen, Noord-Zweeds vuren, hardhouten en Lariks balken. Een tuinpaal vindt u in onze webwinkel in verschillende afmetingen en uitvoeringen. De grenen en vuren palen en regels zijn geïmpregneerd waardoor ze duurzamer zijn en waardoor rotting wordt tegengegaan. Door de gunstige fysieke eigenschappen is dit type hout perfect hardhout voor tuinhout planken, schermen en terrasdelen. Bekijk ons ruime tuinpaal aanbod online en vindt palen van hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs!

Tuinpaal rond

Of u nu een schutting of afrastering in uw tuin wil plaatsen of een mooie veranda of speelhuis voor uw kind in elkaar wilt zetten, bij ons vindt u voor elk tuinhoutproject een juiste tuinpaal. Een tuinpaal rond is zeer geschikt voor toepassing bij houten speeltoestellen, pergola’s, omheiningen of als boompaal. Doordat de tuinpaal rond cilindrisch rond gefreesd is, heeft deze over de gehele lengte dezelfde diameter. Let er wel op dat er door de werking van het hout lengtescheuren in het oppervlak kunnen ontstaan. Gebruik rolborder voor het maken van een tuinborder afscheiding in uw tuin!

Tuinpaal grenen

Bouw een schutting, schuur of pergola geheel naar eigen ontwerp met een tuinpaal grenen van budgettuinhout! Bestel vandaag nog de houten tuinpaal of regels online bij Budgettuinhout en u heeft binnen enkele dagen uw tuinpaal grenen of regels in huis. Wij beschikken over een ruim assortiment palen en regels met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Hierdoor betaalt u nooit teveel voor uw houten tuinpaal! Voor vragen, meer informatie of deskundig advies kunt u contact opnemen met onze medewerkers van de klantenservice. Zij staan u graag te woord!