Geïmpregneerd tuinhout voor het bouwen van schuttingen en schuren.

Bij Budgettuinhout vind u een ruim assortiment aan vuren planken, vervaardigd van noord Zweeds vuren timmerhout. Door de uitstekende eigenschappen van het hout, zijn deze vuren planken te gebruiken voor verschillende doeleinden. Zo kunt u er een schutting van maken of een prachtige houten berging. De vuren planken zijn bestand tegen diverse weersinvloeden en hebben een lange duurzaamheid doordat ze onder druk zijn geïmpregneerd. In ons assortiment vindt u een ruim aanbod vuren planken, geschikt voor ieder tuinproject!

Vuren planken tuin

Door de specifieke eigenschappen worden vuren planken toegepast in de tuin. Vuren planken tuin zijn relatief goedkoop en wordt daarom veel gebruik als timmerhout. In ons assortiment vindt u naast vuren planken, ook vurenhouten balken voor het bouwen van een stevige constructie. De vuren planken zijn glad geschaafd, kunstmatig gedroogd, hebben ronde hoeken en zijn online verkrijgbaar in verschillende breedtes, lengtes en diktes. De vuren planken tuin worden ook wel veer- en groef planken genoemd en zijn mooi licht van kleur.

Vuren planken kopen

In onze webwinkel kunt u voordelig online vuren planken kopen van de beste kwaliteit! Wij hebben altijd voldoende vurenhout op voorraad, zodat wij een snelle levering kunnen waarborgen. Tevens kunt u bij ons terecht voor A-kwaliteit Lariks balken en grenen balken. Wanneer u een specifieke afmeting vuren planken kopen wilt, kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen de vuren planken dan voor u op de gewenste lengte zagen of inkorten. Wilt u zelf mooie meubels voor binnen of buiten maken, neem dan eens een kijkje in ons aanbod goedkope steigerplanken. Voor hoogwaardig tuinhout bent u bij Budgettuinhout aan het juiste adres!